+36 30 9618 036

Szolgáltatásaink

Ingatlan adatbázisunk több száz ingatlant kínál azon ügyfeleinknek, akik vásárolni szeretnének, akár befektetési szándékkal, akár otthon teremtés céljából. Munkatársaink az első lépéstől a kulcsátadásig elkísérik ügyfeleinket. Eladási szándék esetén tapasztalatunkkal, szakmai hátterünkkel, és fejlett informatikai és marketing eszközeinkkel tudjuk segíteni az ingatlanértékesítés egész folyamatát.

több mint

20
év tapasztalat
ertekesites

Ingatlan értékesítés

Eladna? Vásárolna? A legjobb helyen jár. Egy ingatlan eladása vagy vásárlása számos elintéznivalót von maga után. Mi ezt a terhet levesszük az Ön válláról, így már csak aláírnia kell a papírokat. Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, így az adás-vétel folyamata zökkenőmentes lesz. Bízza ránk ingatlanügyeit bátran, nem bánja meg.

hitel

Hitel ügyintézés

Nincs elég pénze ahhoz, hogy megvásárolja álmai otthonát? Most nagyon kedvező kamatfeltételekkel és biztonsági garanciákkal vehet fel hitelt az ingatlanra. Már napi 450 Ft-ért eggyel több szobája lehet, csak keresse fel irodánkat, ahol hitel ügyintézőnk ingyenesen segít Önnek kiválasztani a legkedvezőbb hiteltípust és bankot, elvégezteti az Ön előminősítését és végigviszi a teljes hitelezési folyamatot.

biztosítás

Biztosítás

A lakásának biztosítását az Ön kényelméért online szerződéskötésben is meg tudjuk valósítani. Ha idővel az igényei megváltoznak, bármikor rugalmasan alakíthatja meglévő lakásbiztosítását, nincs szükség új szerződésre. Ezen túlmenően bármilyen biztosítás megkötéséhez is ajánljuk irodánk gyakorlott biztosítási szakértőjét.

bérbeadás

Ingatlan bérbeadás

Ingatlanunk kiadása mindig kockázatos. Milyen lesz a bérlő? Mi lesz, ha tönkreteszi a lakást? Megtaláljuk az Önnek legszimpatikusabb bérlőt, így biztonságban tudhatja ingatlanát. Keresse irodánkat, és hirdesse nálunk ingatlanát.

energia tanusítvány

Energiatanúsítás

Már csak akkor adhatjuk el vagy bérbe lakásunkat, ha rendelkezünk a lakás energiafelhasználását igazoló energiatanúsítvánnyal, az úgynevezett zöldkártyával. A zöldkártyaként emlegetett tanúsítvány azt igazolja, hogy ingatlanunk valóban annyi energiát használ és olyan a szigetelése, korszerű a fűtése, ahogy azt állítjuk. A tanúsítványt csak abban az esetben nem kell megszereznünk, ha a lakás 50 négyzetméternél kisebb hasznos alapterülettel rendelkezik, vagy üdülő, esetleg mezőgazdasági vagy hitéleti rendeltetésű, vagy ha évente négy hónapnál rövidebb ideig használják.

Jogi ügyintézés

Jogi ügyintézés

Miután sikerült megegyezni a kiválasztott ingatlan vételáráról az eladóval, következő lépésként az adásvételi szerződést kell elkészíteni. Az ingatlanok adásvételi szerződésének összeállítása komoly jogi feladat, melyhez készséggel ajánljuk irodánk gyakorlott ügyvédjét.​

90
Eladó otthon
0
Kiadó lakás
400
Értékesített ingatlan
1550
Boldog ügyfél

Rólunk mondták

"Nem szoktam véleményt írni, de most megteszem. Ennyire könnyen sosem ment még az ingatlanom ügyeinek intézése, mint most. Köszönöm Ferenc!"
dr. Szabó Éva
HR vezető
"Ennél többet nem is kívánhattam volna. Maximálisan segítőkészek voltak mindenben, és hamar megtaláltam álmaim otthonát."
Varga Kamilla
Marketing, SEO
"Az elején nagyon féltem tőle, mert nem volt még ilyenben tapasztalatom. Ha legközelebb költözök, akkor is őket választom."
Novák Péter
Tanár
"Ismerősöm ajánlotta, és ahogy neki is, nekem is csak pozitív tapasztalataim voltak. Jól tettem, hogy rájuk bíztam a házam eladását."
Iványi Jázmin
Állatorvos

Belépés

Regisztráció

adatkezelési szabályzatot

három × négy =