+36 30 9618 036

Fejlesztési és üzemeltetési információk

Az ingatlan-navigator.hu weboldal a magyar ingatlanpiacon elérhető minőségi ingatlanok (lakások, családi házak, nyaralók, irodák) gyűjtőhelye. A weboldal fejlesztésének elsődleges szempontjai között a felhasználóbarát kezelőfelület, a könnyű és egyszerű fenntarthatóság és biztonság szerepelt.

A SKOLL Learning Technologies Kft. megbízható magyar vállalkozásként több mint 10 éve fejleszt és üzemeltet rendszereket, e-learning tartalmakat és tananyagokat, elsősorban a hazai piac számára. A digitális tartalmak előállításában élenjáró vállalkozásunk folyamatosan keresi azokat az innovatív területeket, amelyekben hozzájárulhatunk az oktatási piac továbbfejlesztéséhez.

Jelen weboldal a Moodle-höz hasonlóan nyílt forráskódú WordPress tartalomkezelő motorra épít. A portálon lehetősége van regisztrálni és bejelentkezni, elmenteni a kereséseit vagy a kedvenc ingatlanjait.

Távoktatási szolgáltatásainkkal, e-learning fejlesztési megoldásainkkal kapcsolatban kérjük, keressen minket a weboldalunkon található elérhetőségeken.

Belépés

Regisztráció

adatkezelési szabályzatot

hat − 6 =