• befektetőknek
  • panorámás
  • zöld övezet
  • Eladó

Jogerős építési engedéllyel telek

11. kerület Szőlőlugas utca
Közzétéve: 1 év óta elérhető
4.000.000.000 Ft
  • 24762 Alapterület

Ingatlan leírása

Bemutatkozás

BEFEKTETŐK és TŐKEERŐS VÁLLALKOZÓK figyelmébe ajánljuk ezt a JOGERŐS ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL rendelkező, panorámás, déli fekvésű XI. kerületi eladó ingatlant, céggel együtt.
Az eladó telek nagysága:2,5 ha., amely két önálló helyrajzi számmal rendelkezik és szükség esetén akár külön- külön is értékesíthető.
A két telekrészre összességében 316 db. lakás építhető, amely az első ütemben 160 db., a második ütemben 156 db. lakást jelent. A tervek szerinti kivitelezés szükség szerint szakaszolható, mindkét telekrész esetében. A korábbi tervek alapján a kivitelezés négy ütemre volt bontva, ( A, B, C, D, E jelű épületek) összesen 160 db. lakás, 8 db. iroda, 2 db. üzlet és 2 db. egyéb művelődési egységet magába foglaló lakóépületre.
A telek másik felére is négy ütemben van lehetőség a kivitelezésre összesen 156 db. lakás, 14 db. iroda, 2 db. üzlet és 2 egyéb művelődési egység alakítható ki az (F, G, H, I, J) jelű épületekben
A telkek, igény esetén akár önálló építési telekként is megvehetők, akár külön-külön is.
A fejlesztési telek irányára:2 600 000 000, azaz 2,6 milliárd forint.
Amennyiben a leírtak és a látott képek felkeltették érdeklődését, kérem, keressen bizalommal az ingatlan megtekintésével kapcsolatosan mihamarabb, már a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin, akár 3%-os sikerdíjtól.

Információk
  • Ingatlan típusa
    Telek
  • Alapterület :
    24762 m2
További jellemzők
Gyógyszertár 
Iskola 
Játszótér 
Park 
Szupermarket 
Tömegközlekedés 

Elhelyezkedés

Írj nekünk