• befektetőknek
  • Kiadó

Exkluzív irodák a Baross utcában

8. kerület Baross utca
Közzétéve: 1 év óta elérhető
57.000 Ft /hó
  • 5 Alapterület

Ingatlan leírása

Bemutatkozás

A Business Center Budapest történelmi városnegyedében, a Palota negyedben helyezkedik el a VIII. kerületben, a József körúthoz és a Kálvin térhez közel, tudományos és oktatási központokkal, egyetemekkel és könyvtárakkal övezve.
Rugalmas, azonnal költözhető komplex irodamegoldást kínálunk Önnek, amennyiben igényes, bútorozott irodát keres. Az irodák az épület legfelső három emeletén kaptak helyet, ahol felújított helyiségekkel várja a kis és közepes méretű cégeket teljes körű szolgáltatásokkal 1-320 főig.
Legyen szó rövid vagy hosszútávról, rugalmas szerződési feltételekkel állunk rendelkezésére.
Az ügyfelek munkájának gördülékenységét idegen nyelveket is beszélő, gyakorlott recepciósok és személyre szabott szolgáltatások segítik elő.
Kiemelkedően jó elhelyezkedésének köszönheti kiváló megközelíthetőségét mind villamossal, busszal, mind metróval. A Liszt Ferenc repülőtér forgalomtól függően 20 perc alatt, a városközpont pedig 5 perc alatt érhető el.
Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin, akár 3%-os sikerdíjtól.

Információk
  • Ingatlan típusa
    Iroda
  • Alapterület :
    5 m2
További jellemzők
Akadálymentesített 
Gyógyszertár 
Iskola 
Lift 
Tömegközlekedés 
Felszerelés
fűtés : házközponti

Elhelyezkedés

Írj nekünk