0 ingatlan versenyképes áron!

Szolgáltatásaink

Ingatlan értékesítés

Ingatlan adatbázisunk több száz ingatlant kínál azon ügyfeleinknek, akik vásárolni szeretnének, akár befektetési szándékkal, akár otthon teremtés céljából. Munkatársaink az első lépéstől a kulcsátadásig elkísérik ügyfeleinket.

Eladási szándék esetén tapasztalatunkkal, szakmai hátterünkkel, és fejlett informatikai és marketing eszközeinkkel tudjuk segíteni az ingatlanértékesítés egész folyamatát.

Ingatlan bérbeadás

Ingatlant bérbe adni, illetve bérbe venni egyaránt nagy felelősség. Mindkét esetben szükséges hogy kialakuljon egy bizalmi kapcsolat a bérlő és a bérbe adó között. A mi célunk, hogy megtaláljuk azt a bérlőt, és azt a bérbe adót, akinek érdekei találkoznak.

Ingatlan zöldkártya

Már csak akkor adhatjuk el vagy bérbe lakásunkat, ha rendelkezünk a lakás energiafelhasználását igazoló energiatanúsítvánnyal, az úgynevezett zöldkártyával. 

A zöldkártyaként emlegetett tanúsítvány azt igazolja, hogy ingatlanunk valóban annyi energiát használ és olyan a szigetelése, korszerű a fűtése, ahogy azt állítjuk. A tanúsítványt csak abban az esetben nem kell megszereznünk, ha a lakás 50 négyzetméternél kisebb hasznos alapterülettel rendelkezik, vagy üdülő, esetleg mezőgazdasági vagy hitéleti rendeltetésű, vagy ha évente négy hónapnál rövidebb ideig használják.

Biztosítás

Otthonunk és saját biztonságunk védelme egyaránt fontos érték minden felelősen goldolkodó tulajdonos/bérlő számára. Biztosítást kötni ma már nem luxus, hanem előrelátás kérdése. A mai korszerű biztosítási termékek mindenki számára és reális áron elérhetőek és így teljeskörű védelmet nyújtanak egy esetleges, nem várt káresemény bekövetkezésekor. Sőt ha a megfelelő konstrukciót választjuk, a széles kínálatból, akkor lakásbiztosításunk tartalmazni fogja családunk balesetbiztosítását is!

Hitel ügyintézés

Nincs elég pénze ahhoz, hogy megvásárolja álmai otthonát? Most nagyon kedvező kamatfeltételekkel és biztonsági garanciákkal vehet fel hitelt az ingatlanra. Már napi 450 Ft-ért eggyel több szobája lehet, csak keresse fel irodánkat, ahol hitel ügyintézőnk ingenesen segít Önnek kivgálasztani a legkedvezőbb hiteltípust és bankot, elvégezteti az Ön előminősítését és végigviszi a teljes hitelezési folyamatot.


 

csapatmunka

képgaléria

  • Befektetés
  • Hitelügyintézés

Vissza